27. lokakuuta 2013

Syyssunnuntai

Koska miulla sekä miehekkeellä oli tänään vapaapäivä ja sää oli mahtava, niin lähdettiin aamupalan jälkeen kävelemään keskustaan. Kävästiin kirppareille, mistä ei löytynyt mitään. Mutta Anttilasta löytyi sitten Herra Ylpön sydän -kirja, jonka Timo osti miulle ♥ Vähän vaihtelua vampyyripehmopornoon (aka Black dagger brotherhoodiin, joka on ollut jo monen vuoden ajan miun suosikki).
Kotiin kävellessämme päätimme poiketa reitiltä ja käveltiin mettäpolkua pitkin kotiin, minkä takia matkaan meni puolet enemmän aikaa. Mutta oli se mukava kävellä luonnossa, vaikka polku olikin aika mutainen. Vanssit oli kevyesti kurassa kummallakin :D
Kuulin jo aikoja sitten, että jossain mein talon lähellä on lähde ja tuolla metässä rämpiessämme löysimme sen sattumalta. Suunniteltiin, että ruvetaan pullottamaan lähteen vettä ja myydään hipeille ja hipstereille sitä kovaan hintaan. Ja kenenkään ei pidä vetää sitä hernettä sinne nenukkiinsa edellisen kommentin takia. En vain ymmärrä miksi pullotetusta vedestä maksetaan maltaita, kun hanasta tulee ihan hyvää vettä meillä Suomessa. Paitsi Espoon keskuksessa. Hyi suotana. Siellä asuessani keitin aina veden, jotta siitä sai juomakelpoista.
Tehokkaan aamupäivän ja päivän jälkeen ilta onkin mennyt vain sohvalla lojuessa ja maalatessa. Aloitin pienen projektin tuossa pari päivää sitten ja kunhan saan projektin valmiiksi, niin laittelen siitä kuvia tänne. Ja pitää noista muistakin paskarteluista laitella tänne kuvaa :)
Jahas. Pleikkari käynnistyi joten mie taidan siirtyä siivoamaan makkaria. En nimittäin ole innostunut tuijottamaan noita Los Santosin maisemia. Mie vierailen ennemmin Silent Hillissä sitten illemmalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti