11. joulukuuta 2013

Hölmö & Mauton

Tyyny ♥
"Pyrimme toimittamaan tilaamasi tuotteet 4-6 arkipäivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta" In my ass! 4 päivää odotin tilaustani, ennen kuin soitin asiakaspalveluun. Ja tuskin olisin soittanut, jos seurantakoodi olisi toiminut, muttei toiminut. Asiakaspalvelusta kerrottiin pahoittelevasti, ettei nettikaupassa ilmoitetussa kestossa oteta huomioon paketin kulkua Ruotsista Suomeen. Tuo 4-6 päivää on siis matka Suomen sisällä. Ja tämä myös selitti miksei seurantakoodi toiminut heti.

Mutta tulihan se paketti sitten ihan inhimillisessä ajassa. Ja kaikki mitä tilasin tuli kerralla kavereiden peloitteluista huolimatta :D Hieman jännitin olisiko kynttiläteline (mihin en tod.näk. ikinä laita kynttilää) ehjä ja ehjänä saapui. Jee! Mutta minkä ihmeen takia sivuilla ei kerrota tavaroiden tulevan Ruotsista? Onhan se lähellä, mutta onhan tuo Hölmö & Mauton myös sen verran iso juttu Suomessa, että luulisi niillä olevan varasto myös täällä.Hieman pitää vielä kuitenkin avautua. Minkä ihmeen takia legginsit pitää pakata noin isoon pussiin? Tuskin ne olisi siitä kärsiny, jos ne olisi taiteltu pienempään pussiin? Vaikka ovatkin tuollaiset makkarankuoripöksyt.. Normaalistihan vaatteet tulee noin A4 kokoisessa muovisessa "kirjekuoressa" tai vastaavassa pussissa. Tilaamani hupparitkin on aina sullottu suht napakasti pienempään pussiin. Joten miksi?! :D Blondi ei ymmärrä.

Mutta jottei jäisi huono maku tästä, niin on myös hehkutettava, että rakastin kaikkia tilaamiani tavaroita ♥ Tuli noiden legginsien ja kynttilätelineen lisäksi tilattua myös parit koristetyynynpäällistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti