3. lokakuuta 2013

DIY - hiusklipsu niiteillä

Näin vastaavan kaupassa ja päätin paskarrella itselleni samanlaisen. Kotonta löytyi ommeltavia niittejä ja tuollaisia klipsuja miulla on ainankin neljä pyörimässä nurkissa (pääasiassa sängyn vieressä lattialla, jonne ovat illalla jääneet).
Päätin laittaa kahta eri kokoista niittiä klipsiin. Eipä tässä oikein muita ohjeita voi antaa kuin sommittele niitit ja laske montako tarvitset. Laita liimaa reippaasti klipsiin, sekä niitteihin (ei kuitenkaan liikaa, ettei tursua rumasti niittean alta ja näy kuivuttuaankin). Itse käytin tuollaista kuvassakin näkyvää yleisliimaa, mikä liimaa muovia, puuta, nahkaa etc. Mutta kannattaa kokeilla myös epoxya, kuumaliimaa tms. Kannattaa niitit liimattuaan painella niitit vielä suoraan linjaan, ennen kuin liima kuivuu kokonaan. Itse annoin kuivua reilu 12h, ennen kuin edes kokeilin hiuksiin (taustalla saattoi olla, että pelkäsin liiman tarttuvan hiuksiin :D ).
Hyvin kesti niitit paikoillaan käytössä ja jopa laukun pohjalla pyöriessään, mutta kun sen ensimmäisen kerran otti ja putosi kädestä lattialle, niin otti ja levisi kuin Jokisen eväät. Tilanne meni kuin hidastettuna ja tiesin, heti klipsin irrotessa kädestä, että nyt hajoaa. Melkein kerkesin parahtaa "Nooooou". Nyt on niitit odottamassa takaisin liimausta, kunhan vain jaksaisin ensin hioa vanhat liimat pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti