27. maaliskuuta 2014

Kis six six six

Löysin netistä kuvan paidasta, jossa oli kissa ja teksti "Satan loves cats". Päätin, että kuva on hyödynnettävä! Oli niin loistava. Talletin ja tulostin kuvan.

Ja viime viikolle sattuikin sopivasti arkivapaa ♥ Laitoin Supernaturalin pyörimään ja maalasin A4 -kokoisen piirustuspaperin (normaalia tulostuspaperia paksumpi) pinkiksi. Myöhemmin, kun paperi oli kuivunut lähti pyörimään vuorostaan Breaking Bad ja otin mangan piirtämiseen tarkoitetut tussit esille. Valopöytää en omista (vielä), joten sen sijaan käytin ihan tavallista lasia, jonka nappasin taulusta ja otin lukulampun alle tuomaan valoa. Teippasin tulostamani kuvan maalaamani paperiin kiinni kulmista ja rupesin piirustelemaan.

 
 
 
 
 
 

Kissan ääriviivat tein mustalla, mutta väritin kisun tummanharmaalla. Väritys toi enemmän elävyyttä kissaan, mikä ei tietenkään näy tuossa kuvassa kunnolla -.-

Ja tosiaan kirjoitin yllä, ettei miulla vielä ole valopöytää, mutta olen suunnitellut tekeväni sellaisen. Pienen googlettelun jälkeen löytyi useampi ohje kuinka pöydän tehdä. Maitolasi olisi se kallein osa ja sekin maksaisi vain n. 20€. Kaupan pöydistä saa maksaa käytettynäkin lähes 100€.
Jos saan aikaiseksi väsätä pöydän, niin laittelen kyllä kuvia valmiista tänne. Ja varmasti myös niistä tekovaiheistakin :)


Valmis kisu kehyksissä :)

2 kommenttia: