23. huhtikuuta 2014

Yritys hyvä

Jestas kuinka vaikeaa voi ollakaan hakea läppäri ja kamerat hyllystä, asettaa ne pöydälle, kytkeä läppäri virtapiuhaan ja kamerat kiinni läppäriin. Mutta nyt tein sen!

Mutta tulos ei ollut ihan se mitä suunnittelin.. Piti tehdä kuvapostaus alkuvuodesta ja muutenkin kertoilla kuulumisia, MUTTA. Jotenkin päädyin katsomaan My Little Pony: Friendship is magicia. Ja sitten alkoikin huono olo hiipimään (liian kahvin takia ilmeisesti), joten päätin olla riskeeraamatta ja kääriydyin peiton alle katsomaan tuota MLP:ia ^____^ Nyt ei nimittäin ole aikaa olla kipeä, sillä aloitin pari viikkoa sitten työharjoittelun paikallisessa KICKSissä ja uusi harrastukseni on innostanut liikkumaan entistä enemmän. Kauniiden säiden takia on tuo kuntosalilla käynti jäänyt vähille, mutta onpahan tullut lenkkeiltyä. Sunnuntaina mm. 11,4km luontopolulla :)


Kuva luontopolun laavulta.


Ja tästä voi päätellä mikä se miun uusi harrastus on ;)


Vielä tulee luisteltua lainaluistimissa, mutta toivottavasti kohta saisin jo omat. Yhdet käytetyt olisi kiikarissa, mutta alkaa kärsivällisyys loppumaan, kun ne saisi vasta joskus viikon parin päästä, eikä ole varmuutta sopivatko ne. Mietin jo josko sitä ajaisi perjantaina Helsinkiin ja kävisi ostamassa liikkeestä ihan uudet luistimet ennen Tampereelle ajoa. Ja Treellä odottaa Reetan hyvän seuran lisäksi lauantaina oleva Alternative Blogs Finlandin miitti. Iiiks, jänskättää! Jo toinen miitti mihin osallistun. Ja vaikkei moni usko, niin olen ihan mielettömän ujo ja uusien ihmisten tapaaminen jännittää aina. Hyperventiloin varmaan koko lauantaiaamun :D Pitää yrittää tästä miitistä tehdä postauskin. Ja yritän saada sen julkaistua ennen juhannusta. Vapuksi en vielä lupaa, mutta kyllä mie sen teen.

2 kommenttia:

  1. Mie hankin kans rullikset, en tiiä mitä siitä tulee ku alan harjottelee, mutta toivottavasti innostus ei lopu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan :) Turhautumisia tulee aina ja kyseessä ei kuitenkaan ole helppo laji. Ite odotan innolla, että pääsen ulos luistelemaan!

      Poista