23. tammikuuta 2012

vk 3


Ke 18.1. Huomasin harmikseni, että nape -lävistykseni on kasvanut taas hieman lisää ulos :'( Pitänee yrittää vaihtaa pienempi koru ja kun aika on tullut hyvästellä lävistys, niin tuohonhan sopisi tatuointi..


To 19.1. Lappeenrannassa on kahdessa liikkeessä meikkialennuksia. Basaari lopettaa, joten siellä oli paljon meikkejä -50% jopa -70%. Ja Kauneusstudiolla on kaikki Make up for everin meikit -50% !!! Ja eihän tuollaista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä, joten lähdin kaverini Eevan kanssa hieman shoppailemaan. (Kuvasta puuttuu Maxfactorin False lash effect black -ripsiväri, minkä ostin myös samalla reissulla.)


Pe 20.1. Miulla soi jo töissä päässä Lady Gagan Just dance, joten pakkohan se oli sitten illalla lähteä viihteelle. Ja Eevan kanssa suunnattiinkin Wiltsuun Black & White -bileisiin.

Pienen etsimisen jälkeen löysin kuin löysinkin valkoisen topin kaapistani :D

Kehykset ovat BeYun ja miinusta on linsseissä 0.50. Ja olen kännissä kuin käki, mutta pitihän niitä uusia laseja kokeilla. Miulla kun ei ole ollut aikaisemmin ikinä laseja. Luulin näköni olevan hyvä, vaikka aina tihrustin silmät sirrillä, että mikäs bussi sieltä nyt tulee :D

Jatkot oli sitten lähikuppilassa miehekkeen ym kanssa.
Ja tietenkin mie olin edustavana paikalla :D

 Hieman myös söpöiltiin miehekkeen kanssa..
(mies kuvasi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti