27. tammikuuta 2012

Synttärit, shoppailut & pikkulauantai

24.1.
Tiistaina oltiin porukalla viettämässä Soilan synttäreitä. (Mie olin taas asioista perillä ja luulin sankaria 2 vuotta oikeaa ikää nuoremmaksi :D ) Iltaan sisältyi keilaamista, hyvää ruokaa ja hieman alkoholiakin.


Sankari (kuvassa) sai useamman täyskaadon, kun taas miulla jäi aina vähintään 1 keila pystyyn. Ei ole miun laji. Ei keskittyminen riitä sitten millään. Tunnin keilaamisen jälkeen mentiin sitten Olé -ravintolaan herkuttelemaan. Ja sieltä Apinoihin yksille. Kotimatkaa vaikeuttikin sitten bussi, joka ei ikinä tullut tai oli mennyt liian aikaisin. Hieman kerkesi kintut jäätymään seuraavaa odotellessa.


Tiistain arkimeikki.
(jota on yllättävän paljon)

------

25.1.
Keskiviikkona miun piti käydä ostamassa vain hopeashampoo Sitruunasta, mutta koska olivat kaikki loppuneet, niin jäin sitten kiertelemään muita kauppoja. Ja teinkin ihan mukavia löytöjä.


Kicksistä löytyi sitten John Friedan hopeashampoo ja ripsiliimaa. Sain mukaan myös ilmaisen Escadan Rockin' Rio hajuvesinäytteen. H&M:ltä ostin laukussa mukana kulkevaan meikkipussiin sopivan kulmasiveltimen, sekä glitterlinerin (hopea). Kajali on Seppälästä ja edessä oleva rannekoru KappAlhista (lastenpuolelta). Takana näkyvä ranneke tuli etumaisen rannekorun mukana, mutta ei ole miun mieleen, joten lahjoitan tai hävitän sen :D


Kajali on juuri sopivan värinen ja pehmoinen arkikäyttöön. Glitterlinerin testasinkin vielä samana iltana ja hyvin pysyi paikoillaan, eikä lähtenyt liuskana irti, kuten teki Seppälän vastaava. Hopeashampoo tuntui ajavan asiansa. Pitää kokeilla vielä muutaman kerran, ennen kuin kehun tai haukun.


KappAhlista löytyi myös tuollainen liehukehihainen paita. En olisi varmaan edes vilkaissut, jos ei olisi ollut alennuksessa. Vuosia sitten yritin etsiä tuollaista, mutten ikinä löytänyt ja nyt harkitsin hyvin pitkään, että käyttäisinkö sitä ollenkaan, jos ostaisin. Noh, nyt sitä on pakko käyttää, kun kerran roikkuu vaatekaapissa :D

Illalla lähdettiin sitten Eevan kanssa Giggliniin tanssimaan ja katsomaan miten miehekkeen fuksiaiset sujuvat. Ja humalassahan siellä oltiin (paitsi mie ja Eeva).

Mie & ihanainen Eeva

Tämä fuksi hieman tanssittikin miua <3
(huomatkaa sedulaan sopiva asenne)

Ja LaKOSTEn hallituskin oli edustettuna
(ko henkilö on ollut miun kaveri jo vuosia :D )

Oltiin jo ennen kolmea kotona, mutta siltikään en jaksanut mennä töihin kuin vasta kymmeneksi. Onneksi on toistaiseksi liukuva työaika \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti