29. tammikuuta 2012

Hulluttelua & hulluruohoa

27.1. perjantai

Ystävämme Maria saavutti maagisen iän 27, joten suunnistimme hänen tykö mussuttamaan juustokakkua & kinkkupasteijoita, jotka Maria oli meille itse pienin kätösin valmistanut. Juhlaseurueeseen kuului:

Päivänsankari Maria, Kira, Jenni & mie

Kilisteltiin synttärisankarin malja hulluruoholla.

Arsillekin tarjoiltiin, mutta vain hieman punkkua.

Sankari ei taida suositella Mojito -lonkeroa..

Mutta sankari suosittelee lukemaan:
Sarvet, Joe Hill

 "Ja kaikilla oli niin muukaavaa.."
Jenni kauhistelee selkeästi Ghostbustersin erikoistehosteita, Maria ..ööh.. tutkii paitansa helmaa? Ja Kiran FB-addiktio näkyi jatkuvalla kännykän näpräämisellä :D

En ymmärrä miten kukaan voi nukkua asunnossa, jossa on käkikello. Mie tulisin hulluksi. Mutta rakastuin noihin bambin kalloihin!

 Arsi jakoi hellyyttä.

Ja koska kyllästyimme Arsin lähentelyihin ja käkikello raksutti yli puoltayötä, siirryimme vakiokuppilaamme Apinoihin. Josta lanssisedät ensin korjasivat jonkun juopon/nistin lattialta, jotta myö saatiin tilaa ryypätä.

 Ja heti meni manaamiseksi.
"The power of Christ compels you!"

On muuten hieno lattia.
Ihan tarkoituksella otin kuvan lattiasta. Mitenkään ei ole mahdollista, että olisin vahingossa napsaissut kuvan lattiasta ja Marian hienoista kengistä.

Drinking is serious business.
(Kira kuvasi tämän, Marian kameralla)

Ja kun oltiin potkittu värivirheellisiä lumikökkäreitä, leikitty valliherraa, naurettu ja pompittu ympäri keskustaa, haettu vetyt iltapalaksi, niin kutsui meitä taxijono ja oma sänky. Tai sinne mie ainankin päädyin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti