1. lokakuuta 2012

Turkkusessa 8.-10.9.

Kuten kaikki reissut, niin tämäkin alkoi vaatekriisillä. Onneksi ostin Siltakemmakoissa ollessani itselleni ihanan räikeän mekon Wannabe'n kojusta. En yleensä pidä eläinkuoseista, mutta tähän rakastuin. Syynä saattaa olla myös tuo pinkkiväri ;P Kenkiä arvoin pitkään ja kun en löytänyt halpoja kivoja popoja pyörähtäessäni kaupungilla, niin päädyin kaivamaan vaatekasan alta kenkälaatikon ja pari kesää sitten löytämäni ale-ihanuudet. Hieman pelotti, että jäätyykö varpaat sandaaleissa tähän aikaa vuodesta, mutta onneksi pelko osoittautui turhaksi :)Kiitoksia VR:n kesätarjouksen pääsin lauantaina Lpr-(Hki-)Tku vain 10€
Vaihdon kanssa meinasi olla ongelmia, kun blondi oli katsonut jatkoyhteyden lähtöajan väärin. Hieman olin huuli pyöreänä, kun ei laiturilla näkynytkään IC:tä vaan paikallisjuna :D Tarkistettuani lipun tajusin, että miulla on yli tunti aikaa hengailla Pasilassa. No eihän siinä. Heseen istumaan ja näpräämään iPodia, pyörittelemään limumukia ja miettimään miten kalenteri on niin täynnä.


Jotkut katsoivat kummaksuen, kun istuin junassa keskellä yötä aurinkolasit päässä :D Mutta koska junassa on yölläkin valot ärsyttävän kirkkaina, niin pakko oli pitää päässä, kun yritin nukkua. Mutta enhän mie saanut nukuttua. Aika meni pasianssia pelatessa iPodilla.

Tämä!! Majava on jollain tavalla.. Jotain :D

Apuva :D

Miun suosikkitennarit
Järkytyin, kun löysin kesällä näin ihanat ja miun näköiset tennarit H&M:ltä.
(Jotka onnistuin hävittämään kuun lopussa :'< )
TURKU!!

Ihanat Mirka & Antti tulivat miuta juna-asemalle vastaan, niin miun ei tarvinnut lähteä eksymään. Tunnistin sentään  torin ympäristön ja osasin sanoa missä suunnassa on CCC, vaikken olekaan siellä ikuna käynyt :D

Olen tosiaan ollut Turussa vain kerran aikaisemmin. Liftasin joskus 16 -vuotiaana Turkuun, kävin kaverin kanssa kahvilla ja lähdin bussilla Stadiin ja sieltä junalla Lepraan. Silloin oli tarkoitus jäädä Turkuun yöksi, mutta yöpaikka kusi ja sen jälkeen ei ole tarvinnut siihenkään henkilöön pitää yhteyttä :D Onneksi Jesse oli pelastava ritari ja hengaili miun kanssa, kunnes bussi lähti :)

Antti oli kunnollinen ja meni ajoissa nukkumaan, mutta Mirkan kanssa innostuimme rupattelemaan aamu kuuteen asti. Mutta minkäs teet, kun välissä on melkein 400km. Ei puhelimessa ja Facessa kaikkea voi kertoa. Ja mieskin soitti khännipuhelun ♥ Tuli tuona yönä todettua taas, että hyvistä ystävistä voi olla kuukausiakin erossa ja jälleen nähdessä tuntuu kuin olisi viimeeksi nähnyt eilen ja juttua riittää.

Ja tällä reissulla oli siis toinenkin syy, rakkaan ystävän näkemisen lisäksi. Sillä Mirka & Antti olivat päättäneet mennä naimisiin! Hieman tuli yllätyksenä, mutta niinhän se rakkaus yleensä tulee ;) Ja taktikoin tuolla VR:n lauantai-alennuksella ja täten kerkesin juoruamaan Mirkan kanssa rauhassa pari päivää ennen maanantaista vihkimistä.


Sunnuntaina käytiin hieman pyörähtämässä Turun keskustassa. Pieniä shoppailuja tehtiin ja käytiin Hesessä herkuttelemassa. Ilta sitten vietettiin lettuja mussuttaessa ja Pom Pokoa katsoessa. Oli hämmentävä elokuva! Ensimmäistä kertaa piti Giblin leffan aikana miettiä "Mitä vittua?!" :D

Papu-pupu

Maanantai alkoi rauhallisesti, mutta miut ja Mirka tuntien aikataulut kusivat tietenkin :D Mutta kerkesin Gina Tricotiin, vaikka lähdettiinkin myöhemmällä bussilla liikenteeseen kuin piti. Olin jo pitkään himoinnut pääseväni Ginaan (meillä Leprassa, kun ei k.o. liikettä ole) ja nyt pääsin!!

Shoppailin mm.
alusvaatteita
ankh-korvikset
ponnarin, jossa on pääkallo
pitsisen hameen


Sitten pitikin kiiruhtaa kuvaamaan päivän kauneinta paria. Hääkuvat otettiin Turun taidemuseon ympäristössä.Maha!!

♥ murutKorko juuttui pehmeään nurmeen :D
Vihkiminen tapahtui Turun maistraatissa ja meni nopeasti. En kerinnyt edes itkemään :D Mutta stressasin kyllä ja varmaan enemmän kuin nuoripari yhteensä. Sain tosiaan kunnian olla kaasona ja tehtäviini kuului oikeastaan vain sormusten vieminen parille. Pääsin helpolla. Polttarit pääsen sitten järjestämään jälkikäteen ensi vuonna, kunhan kummilapsi on syntynyt ja kasvanut sen verran, että voidaan käydä ryöstämässä äippä viikonlopuksi.

Kuva: Juha Vääräkangas


Ja reippaina nuorina tietenkin kävelimme kortteliravintola Kerttuun, jossa juhlistimme tuoretta avioparia herkuttelemalla hyvällä ruoalla ja hieman juomallakin.Kuva: Juha Vääräkangas

Pirteä sulhanen ja naiset :D
Kuva: Juha Vääräkangas

Anu, Mirka, Mira & mie


Juhlien jälkeen saatiin Miran kanssa kyyti Turusta Helsinkiin, josta jatkoin bussilla kohti Lepraa. Harmikseni iPodista loppui akku, mutta hyvin se matka meni torkkuessa. Bussi vain oli täynnä sivareita Lapinjärvelle asti :D Jonka jälkeen bussi hiljenikin ja torkkumisesta tuli helpompaa. Luulin alunperin joutuvani menemään yöbussilla, jolla olisin ollut vasta klo04 aikaa kotona, mutta koska saatiin sulhasen isältä kyyti Stadiin, niin kerkesin aikaisempaan bussiin ja olin jo klo23 jälkeen kotona :) Oli ihana päässä oman murun kainaloon ♥ Ja taisi mieskin olla tyytyväinen, kun nainen tuli ajoissa kotiin, eikä keskellä yötä :D Ja kotona odotti pannukakku! Omnomnom. Tuo mies hemmottelee miut piloille.

Onneton yritys ottaa kuva kampauksesta takaa :D

Kotona jälleen.

Omaksikin yllätyksekseni juhlin aika kevyellä meikillä.

Oikea puoli näyttää kaljulta, koska piilokalju :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti