11. lokakuuta 2012

Syyskuun kollaasi

Olen ollut taas saamaton päivittelemään, joten tässä on taas tämmöinen megapäivitys.
Paljon kaikkea, mutta silti liian vähän.


Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, niin siirryin nykyaikaan ja hommasin äly(ttömyys)puhelimen. Pitkään mietin Nokian, HTC:n ja Samsungin välillä. Valitettavasti Soneralla ei ollut haluamaani HTC:tä ja Lumiassa on huomattavasti pienempi näyttö ja täten myös pienempi "näppis", niin päädyin Samsungin S2:teen. Ja päätökseen saattoi vaikuttaa  myös miehen mielipide, mitä kysäsin puhelimitse. Hänelläkin nimittäin on tuo S2. Hetki meni kyllä vain kummastellessa, että miten helvetissä tämä nyt toimii. Yllättävän nopeasti kuitenkin opin käyttämään tuota, vaikka tähän mennessä olen ollut vannoutunut Nokian käyttäjä. Yli 10 vuotta on tosiaan tullut käytettyä erilaisia nokialaisia..

Ja tietenkin sillä Instagrammilla piti päästä leikkimään.

******

Pitkästä aikaa tuli myös tehtyä pari meikkiä. Oli piristävää tehdä pitkästä aikaa muunkinlaisia meikkejä kuin baarimeikkejä kavereille :D


Ja tältä näytti mein keittiönpöytä erään koemeikin jälkeen :D
(Ei, tässä ei todellakaan ole kaikki miun meikit)


******


Uusi suosikkityttöni Henna pääsi syyskuussa samoihin lukuihin miun kanssa ja tätä juhlimme mm. boolilla (Huomaa epäilyttävä puhdistusainepullo, jonka väritys on turhan lähellä boolin väriä. Eikä miulle ikinä selvinnyt miksi tuo pullo tönötti keittiönpöydällä, boolin vieressä :D ) ja boolin rohkaisemana pelattiin Bitch -juomapeliä. Loistava peli \o/ Ja taisimme tanssia sutsisatsisatsaata..


Synttärisankari


******

Selvittyäni synttäreistä ja meikkikeikasta, niin piti suunnata Helsinkiin ja työhaastatteluun. Vaikka työhaastattelu oli vasta perjantaina, niin menin Helsinkiin jo keskiviikkona. Sain tuolloin halvan kyydin ja kerkesin näkemään useampaa kaveriani. Oli mukava kahvitella/kaljoitella kavereiden kanssa joita en ollut nähnyt kuukausiin :) Ja ostinpa X-boxin!!! Ihana Tero suostui myymään Boxin ja parikymmentä peliä osamaksulla. ^_____^


Tämä herra soitteli musiikkiaan asematunnelissa ja piti pysähtyä ihan kuuntelemaan. Kävin pari kolikkoakin heittämässä hyvästä musiikista ja illan piristämisestä :)


Ennen kuin jouduin jättämään Helsingin ja matkaamaan Hämeenlinnaan työkeikalle, niin käväsin Eetun kanssa syömässä Vapianossa. Ja omnomnom. Oli kyllä hyvää pastaa. Suosittelen!
Onneksi Eetu kertoi paikasta ja sen tavoista miulle ennen kuin mentiin sisälle raflaan, muuten olisin hämmentynyt ja pahasti! Ovesta sisään tullessasi saat nimittäin hotellin huoneenavainta muistuttavan lätkän. Sen kanssa menet sitten pasta- tai pizzaluukulle. Tilaat haluamasi ja vilautat korttia koneen edessä, niin sille kirjataan mitä olet ottanut. Sitten kun olet saanut syötyä, niin menet kassalle ja siellä ne lukevat läpyskästä mitä olet syönyt ja rahastavat siinä. Hämmentävää, mutta toimivaa.

******

Lupauduin Hämeenlinnan kalamarkkinoille töihin, joten työhaastattelun ja Eetun kanssa syöpöttelyn jälkeen hyppäsin Hämeenlinnan junaan ja perille päästyäni huristin taxilla hotellille. Ja kaikki pomon piikkiin. Taxikuski oli aivan ihana. Kerroin olevani ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa ja heti tämän jälkeen hän rupesi kertomaan kaupungin perustamisesta ja esitteli kaikki matkalla olleet nimekkäät rakennukset ja kertoi vielä miten itse linnalle pääsee (enkä tiedä menikö herralla vuosiluvut oikein vai ei, eikä kiinnosta). Aivan mahtavaa! Lisää tälläisiä niiden murahtelevien jyyrien tilalle.Hotellihuoneen ikkunasta olisi päässyt katolle, mutten viitsinyt lähteä pomppimaan sinne, vaikka mieli tekikin :D Sen sijaan kävin aulabaarissa nauttimassa yhden hyvin ansaitun siiderin. Olin vielä illallakin stressaantunut päivän työhaastattelusta. Tuntui, että haastattelut (kyllä, niitä oli kaksi!) menivät hyvin ja Norrisin haastattelija kehuikin miua, mutten ikinä uskalla luottaa hyvään tunteeseen.


Myönnän, etten ole kovin siisti ihminen, mutta kun vertaa miun puolta huoneesta (yllä) ja la-su samassa huoneessa yöpynyttä työkaveria (alla), niin tunsin itseni hirmu järjestelmälliseksi. Olen ollut aikaisemminkin tuon yli 30 -vuotiaan naisen kanssa samoilla markkinoilla töissä ja varmaan tästäkin syystä hän yritti suostutella miua lauantaina töiden jälkeen baariin seurakseen. Ja vaikka 5 tuntia (V-I-I-S-I) hoin, ettei miua nappaa ryypiskellä joka viikonloppu, niin silti hän yritti suostutella vielä ollessaan ovella menossa. Kai miussa on jotain vikaa, kun jäin mielummin huoneeseen katsomaan teiniromantiikkahömppää telkkarista. Ja asiaan saattoi vaikuttaa myös, että lauantaiaamuna n.klo05 eräs hyvin känninen ääliö soitti kitinäpuhelun ja tämän takia unet jäivät vähäisiksi, kun en tuon jälkeen saanut enää unta ja herätys oli klo07. Huoh! En edes tajua miksi vastasin. Olin kai niin unenpöhnässä, etten tajunnut, että olisin voinut olla vastaamatta. On se aina hienoa, kun aikuiset ihmiset osaavat käyttäytyä.Jostain ihmeen syystä tykästyin noihin Marimekon verhoihin.


Lisäsin tälläisen ällösöpöyden lompakkooni ennen reissuun lähtöä Ja ihan vain koska on kiva olla ällösöpö, ja miulla on maailman söpöin poikaystävä (kattokaa ny ♥) ja hirmu ikävä, kun joutui olemaan melkein viikon toisaalla ja nukkumaan ilman miestä. Olen tunnetusti huono nukkumaan yksin.

******

Lupasivat tosiaan soitella maanantaina, olisiko onni suosinut ja saisinko työpaikan. Mutta maanantai meni eikä mitään kuulunut. Ja tiistaina puhelimen soidessa en osannut odottaa mitään. Ja kun toisesta päästä kuului, että ottaisivat miut oikein mielellään töihin, meinasin tipahtaa tuolilta! Mie sain töitä! Tai olenhan mie ollut kohta vuoden töissä yhdessä firmassa, mutta nyt sain oman alan töitä! Ja tästä alkoi panikoiminen, että miunhan on saatava siistit avokkaat töihin, joissa jaksaa seissä koko työpäivän. Joten eikun kaupungille shoppailemaan! Kuten usein, niin nytkin lähdin mummin kanssa kaupungille ettimään siistejä kenkiä. Ja ensimmäisestä liikkeestä löytyikin kivat Eccon kengät. En yleensä ikinä osta mitään ensimmäisestä kaupasta, koska muualta saattaisi löytyä parempaa, mutta nämä olivat alennuksessa, eikä niiden tarvinnut miellyttää miun silmää. Kunhan olisivat mukavat.


Kävimme myös lounaalla kahvilassa ja herkuttelin kana-herkkusienisalaatilla ja cappuccinolla.

Saman päivän iltana Henna kysyi lähtisinkö hänen kanssa syömään Gringos Locosiin ja koska olin jo hetken halunnut sinne syömään, niin sinnehän mentiin. Ja sieltä lähdettiinkin sitten pyörien kotiin. Oltiin nimittäin nälkäisiä ja kiskastiin alkupala, pääruoka sekä jälkiruoka (piña colada -pirtelö ♥ ). Ja tollahan satsilla nälkä lähti. Tai siirtyi ainankin hyvin pitkäksi aikaa.


Nättimys ja burgerit.

******


Sunnuntaimätöt miehen kanssa
Joskus vain tarvitsee kunnon mätöt. Piste.

******


Tein jotain mitä aikuisen ei pitäisi. Eli kävin sovittamassa paitaa, otin kuvan ja pohdin kotona :D Tai en mie kerinnyt pohtimaan. Sanoin nimittäin miehelle kotiin päästyäni, että melkein ostin Joy Divisionin vammamittaisen (lue: nykyisin muodissa oleva napapaita -mittainen) paidan ja vastaus oli "Mikset ostanut?" Ei tarvinnut tästä johtuen enempää miettiä. Nyt on paita vaatekaapissa.

******

Loppuun vielä miun komia Pallero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti