31. heinäkuuta 2012

Treffailua, Dark Knight & Outo ilta 2


Vielä ei ole aika, eikä aikaa kertoa ihan kaikkea viimeaikaisista tapahtumista. Mutta koska huomenna (tiistaina) miulla ja uudella "kämppikselläni" on vapaapäivä, eikä tarvitse mennä ajoissa nukkumaan, niin päätin istahtaa pitkästä aikaa koneen ja blogin ääreen ja kertoa hieman viime viikosta.

Keskiviikkona 25.07. oli treffipäivä. Olin edellisenä iltana sopinut meneväni heti herättyäni aamupalalle treffikumppanini luo. Eikä kauaa kestänytkään heräämisen jälkeen, kun jo istuin Timon sohvalla hörppimässä aamukahvia ja mussuttamassa lämpimiäleipiä. Ja myöhemmin herra teki meillä ruokaakin! Ei harmittanut yhtään, ettei mentykkään kiinalaiseen ravintolaan, kuten olin hieman suunnitellut. Mies, joka kokkaa on vain parhautta ♥ Syömisen jälkeen suunnattiinkin keskustaan ja leffaan.

Kaapista löytyi leffaan sopiva paitakin :)
Minkä olen ostanut Backstreetiltä viime talvena.

The Dark Knight Rises oli yksinkertaisesti loistava! Vaikka Banen ääni ärsyttikin ja etenkin se, että se oli (mitä todennäköisimmin) lisättu jälkikäteen. Trilogia sai komean päätöksen ja voi todeta, että ympyrä sulkeutui nätisti ja onnistuneesti. Tietenkin räjähteillä ja tehosteilla mässäiltiin, mutta niin kuuluukin. Ja ah, Gordon ♥ Kuten moni muukin, niin itsekin tykkäsin etenkin elokuvan viimeisimmistä minuuteista. Olivat piste i:n päälle.

Ja koska lepakkoviittaa ei taideta hetkeen nähdä valkokankaalla, niin suunnittelin aloittavani pelaamaan Arkham Cityä. Näyttäisi nimittäin löytyvän "kämppiksen" hyllystä. Olen jäänyt koukkuun :D

Elokuvan jälkeen käytiin muutamalla kantakuppilassa ja tihkusateen saattelemina palasimme kotiin illan vaihduttua aamuyöksi. Kerkesin kuppilassa kinastelemaan industrial musiikistakin. En kuulemma kuuntele kunnon industrialia, koska kuuntelen mm. Combichristia, joka on liian mainstreamiä. Ja Hanzel und Gretylin kuuntelusta ei herunut pisteitä :D Ja kaikki lähti siitä, kun mainitsin, että miulla on viinakaapissa avaamaton Olvin tölkki, koska HuGin Kaizer ojensi sen miulle lavalta.

******

Viikko ja viikonloppu ovat pääasiassa menneet muuttaessa, mutta lauantaina 28.07. käytiin Timon kanssa kolmansilla treffeillä. Vietettiin ilta hyvää musiikkia kuunnellen Galleria HOI SIEssä. Illan aloitti kaverimme bändi Protectorate


Jota seurasi Loistava polku


Ja illan viimeisenä bändinä soitti paikallinen Kuilu

Mistä ei valitettavasti ole parempaa kuvaa :/

Kotimatkalla keksin niin huonon idean, että se oli pakko toteuttaa. Ehdotin nimittäin yöuintia, kun ajettiin uimarannan ohi. Riemukseni ja kauhukseni Timo oli heti mukana ideassa. Hetken varpaiden liottelun ja kahlailun jälkeen päädyttiinkin sitten pulahtamaan nopeasti. Ja kylmäähän se oli! Onneksi ei vilustuttu.

Hölmöyttäni en tajunnut ottaa itsestäni kuvia ennen keikkaa ja uimareissua.

2 kommenttia:

 1. http://www.facebook.com/events/401033989964084/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julmaa mainostusta :D

   Pitää harkita, jos vaikka saapuisi paikalle ;)

   Poista