6. heinäkuuta 2012

Paljon on taas tapahtunut

En mitenkään kerkiä, enkä vielä jaksakaan purkaa tätä koko tilannetta täällä. Mutta sanottakoon nyt kuiteskin, että pilvilinnat romahtavat ja saippuakuplat poksahtelevat.

Mutta kaiken paskan keskellä on myös ollut paljon hyviäkin hetkiä. Alan vihdoinkin ymmärtämään, että hittolainen, siellähän on oikeasti kesä! Mutta siltikin kuletan aina hupparia tai takkia mukanani kaikkialle..


Tiistaitani piristettiin kutsulla satamaan jäätelölle :) Tämän lisäksi pällistelimme poikien kanssa hanhiperhettä sekä yh-sorsaa.
Timo syventyi yh-sorsan sielunelämään.

*****Torstaina bongasin tälläisen keskustasta, kun olin matkalla terassille työkavereiden kanssa.
Jos olisi tilistä jäänyt käteen muutakin kuin maksetut laskut, niin olisin varmaan yrittänyt suostutella jonkun seurakseni keikalle :D Ei, en fanita. Mutta olisihan se ollut ihan hauskaa vaihtelua..

Ja terassireissu työkavereiden kanssa meni niin hyvin, etten kehtaa näyttää naamaani enää paikallisessa karaokekuppilassa :D En sekoillut, mutta miulla ei tunnetusti ole kovin kaunis ääni. Ja työkavereiden yllyttämänä kävin silti laulamassa useamman kappaleen..
Alteregot olivat taas vauhdissa, kun kävin ystäväni "Soilen" kanssa laulamassa Tinakenkätytön! Olemme joskus aikaisemminkin käyneet laulamassa kyseisen kipaleen ( sekä PMMP:n Lautturin). Ja tietenkin salanimillä, vaikkei niistä ole mitään hyötyä tämän kokoisessa kaupungissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti