23. toukokuuta 2012

World Goth Day

Kuva: http://worldgothday.com/downloads.html

22.5. vietettiin World Goth Daytä. Joten muistithan olla gootti? Ja muistithan kanssa goottejasi?

Jos jäit miettimään "että niin mikä?", niin vieraileppa WGD:n kotisivuilla: World Goth Day


Posti toikin sopivasta innolla odottamani kaulakorut, jotka sopivat mitä parhaiten päivän teemaan. Ja jos joku muuta väittää, niin viskasen Siouxsie and the Bansheesin Throught the Looking Glassin vinyylillä kohti näköä! :D
♥ Vampira & Lily Munster ♥

~~~~~~

Itse päivä meni ystäväni Tuulin luona jutellessa ja hänen lastensa kanssa temutessa. Jestas kuinka paljon 2 -vuotiaalla on energiaa! En tiedä kadehtiakko vai ollakko iloinen, etten itse enää riehu menemään samaa tahtia :D On ne muksut suloisia, vaikka itku tuli kummaltakin parikin kertaa.
Hmm.. Pitäisikö tässä alkaa huolestumaan ja panikoimaan, kun tuo biologinen kello on näköjään keksinyt havahtua horroksesta (huomasin tämän ensimmäisen kerran jo tammikuussa) ja ottanut pari viisarillista eteenpäin? Ehkäpä.. Tai sitten vain odotan ja katson kuinka tilanne etenee. Vai eteneekö koskaan tätä pidemmälle.

Ja hupsista! Miun piti katsella avoimia työpaikkoja, mutta jotenkin jumahdin blogin pariin. Hyi minua. Nyt on pakko palata selaamaan siedettäviä vaihtoehtoja. Ja kiroamaan sitä, etten osaa kirjoittaa fiksuja työhakemuksia. Turhaudun aina niitä kirjoittaessa ja päädyn kirjoittamaan jotain todella teennäistä ja kornia tai sitten liiankin omaperäistä. Huoh! Kumpa nykyisessä työpaikassani riittäisi työt (mikä selviää tänään), niin ei tarvitsisi panikoida ja lähetellä kymmenittäin hakemuksia. Ja ahdistua rahatilanteen ym takia. Argh. Olisihan se tietysti kiva löytää jokin asiakaspalvelutyö jossa viihtyisin. Mutta se onkin sitten helpommin sanottu kuin tehty (etenkin tässä kaupungissa)! Joten sormet ja varpaat ristiin, että työasiat järjestyisivät ja nopeasti.
Ja jos ei, niin joudutte lukemaan, kun angstaan asiasta täällä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti