5. maaliskuuta 2012

Helsingin shoppailut..

Tässä siis (vihdoinkin!) kuvia viimeisimmän Helsingin reissun ostoksistani:


Tämä sormus löytyi yllätyksekseni Gina Tricotista. Metsästettiin Fiurin kanssa tovi, että löydettiin useampi näitä, kun ensimmäinen vastaan tullut oli S kokoinen, mikä ei miun nakkisormiin mene. Etenkään, kun tykkään pitää tuollaisia isompia sormuksia keskisormissa.Panta ja ihanat kasaripinkit korvikset Glitteristä.


En ole ikuisuuksiin käyttänyt tämän tapaisia koruja tai vaatteita joiden kanssa tämä sopisi. Mutta en voinut jättää tätä kaunokaista ostamatta. Nyt voin syyttää Bijou Brigitteä siitä, että kaivoin tyllihameen esille :D


Backstreet lahjoitti ystävänpäivänä maksaville asiakkaille tälläisen yllätyspussin ♥
Backsteeriltä löytyi Dark Knight -henkinen Batman -paita, mistä laitan kuvan myöhemmin..


Morticiassa oli KAIKKI laukut -50% ja enhän mie voinut ohittaa tuollaista tarjousta! Eli tuli ostettua Living Dead Soulsin pikkulaukku, jota pelkäsin alkuun hieman liian pieneksi, mutta osoittautuikin tilaihmeeksi Rammsteinin keikalla :)
Hello Kitty Pezin sain Outilta [ http://eudokia-sokeriaurinko.blogspot.com/ ] tuliaiseksi ♥
Ällösöpöt Cupcake cultin korvanläpät löytyivät myös Morticiasta.Yllätyspussi sisälsi suklaata ja musta-pinkit polvisukat.
Ja miun lempivärithän on musta & pinkki. Ei olisi voinut siis paremmin sattua :)


Ja tämän kaulakorun ostin Rammsteinin keikalta. Vielä pitää tähän kehittää jostain ketju.. Mukana tuli vain naru ja sekin oli aivan väärän pituinen.
Ich Tu Dir Weh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti