8. helmikuuta 2012

Oli viikonloppu, oli pakkasta, oli Syn/\psi.

Lähdin Elinan kyydillä lauantaina (4.2.) tekemään pikareissun Helsinkiin. Matkalla pysähdyttiin lässyttämään alle viikon vanhoille malamuuteille. Kuunneltiin Disneyn musiikkiklassikoita, herkuteltiin (Mega Force ♥) ja naurettiin.

"Näkkärit näki kaiken!"

Elina jätti miut Espoontorille, josta miun oli tarkoitus hypätä junaan ja matkata Helsinkiin. Mutta minä fiksuna tietysti unohdin kännykän Elinan autoon. Siinä sitten hetken seisoskelin sormi suussa, kunnes uskaltauduin lähimmältä pojalta kysymään puhelinta lainaksi. Ihana, ihana hopparipoika lainasikin miulle iPhoneansa!! ♥ Ja Elina kiepautti u-käännöksen ja toi miun puhelimen :D Hetken jo mietin, ettei näin voi käydä kuin miulle..

Kun puhelin oli taas taskussa pääsin takaisin laiturille seisoskelemaan ja jäätymään n.20 asteen pakkaseen. Hameihmisenä en välitä noista pakkasista olleskaan. Kintut jäätyy!

Wäiskillä olikin sitten hieman liiankin lämmin. Alakertaan, kun olivat meidät taas sulloneet, niin ei tarvinnut kauaakaan tanssia, kun kuumuus iski. Ja tulikin tanssittua, vaikka jäinkin monesti suustani kiinni. Mutta oli muutamia biisejä, joita ei vain voinut jättää tanssimatta, kuten..

Combichrist - Happy fucking birthday
Covenant - We stand alone
VNV Nation - Beloved

Hyvästä musiikista vastasivat aQi & Shades.

Loppuillasta ei enää naurattanut, kun bussi oli myöhässä ja jouduin seisomaan taas ulkona n.15min paikoillani. Eikä bussissakaan tuntunut olevan lämmitys päällä. Ja nauroinkin kaverilleni Terolle, kun vihdoinkin pääsin hänen luokseen Länsimäkeen, etten tunne miun pikkuvarpaita :D Onneksi tunto palasi, eivätkä paleltuneet. Pakko vain todeta, ettei rautakärkisissä maihareissa pidä liikkua talvella (ainankaan ilman villasukkia).


Ja voin vaikka vannoa, että miun meikit ja hiukset olivat hyvin vielä Wäiskiltä lähtiessä. Mutta kiitos ripsien, kulmakarvojen ja hiusten huurustumisen, niin nätiksihän se naama levähti. Ja nenäkin oli ihan spitaalinen, kun piti kiskoa kaulahuivi melkein silmille asti. Ah, kuinka rakastankaan talvea..

Ja saatoin hieman rakastua Teron kissoihin..
Lord Agathor & Lady Meleth

Miettikääs, jos Meleth & Pallo saisi pentuja.. Purr
(Pallon kainalossa Korkeasaaresta ostettu Hitler-pöllö)

Sunnuntaina lähdin heti herättyä kohti Kamppia.
Oli hauska seurata miten kukaan ei reagoinut kuulutukseen, jossa kerrottiin palohälyttimen varoittavan jossain päin Kampin ostoskeskusta. Kaikki, minä mukaan lukien, jatkoivat vain ostosten tekoa. Eväät ja Orkusin ostettuani kipitin alas bussiterminaaliin ja meinasi paniikkia iskeä, kun bussin lähtöön oli enää n.10min ja kaikkialla ilmoitettiin vain..

Onneksi bussi tuli kuitenkin olettamalleni laiturille ja ilmoitukset hälytyksestä katosivat ovien auetessa ja kuulutuksen ilmoittaessa, että hälytys oli aiheeton, eikä aiheuttanut toimenpiteitä.

Helsingistä lähtö tuntui taaskin haikealta. Ikävöin usein siellä asumista. Vaikka olenkin onnellinen miehekkeen ja kissojen kanssa Lappeenrannassa, niin en siltikään pidä Lpr:sta kaupunkina. Kuten niin moni muukin, niin Leprakin on "ihan kiva kesäkaupunki". Siellä voi käydä, muttei siellä mielellään asu. Enkä olisikaan ikinä muuttanut takaisin tänne, jos en olisi löytänyt täältä sellaista miestä kuin omani ♥

Ja muistin käydä äänestämässäkin Lappeenrantaan päästyäni. Ja eri numeron raapustin lappuun kuin tuo miehekkeeni. Meillä ei siis puhuta politiikasta kotona!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti