21. helmikuuta 2012

11.-16.2. @ Helsinki [ Rammstein ♥ ]

Lauantaina (11.2.) juhlittiin Mirkan tupareita Itä-Helsingissä. Meitä oli vain muutama, mutta mukavaa oli! Ja näin Mirkan uuden miehen ensimmäistä kertaa! :O Oikein mukava tapaus ^___^ Ei voi kuin olla onnellinen Mirkan puolesta (vaikka kutale muuttaakin ensi kuussa Turkuun).

Sunnuntai meni jumittaessa & juorutessa. Ja Mirkan uusinta pupua ihastellessa.

Papu ♥

Maanantaina sain sitten itseni keskustaan asti. Ja shoppailuksihan se meni :D

Näytinpäs mie väsyneeltä o.O

Shoppailut ja kahvittelut suoritettuani siirryin Eetun matalaan majaan Laajasaloon. Jossa oli ruoka heti valmiina. Kyllä joku nainen saa Eetusta hyvän vaimon!

Eetu & Justin Timberlake


Aamut alkoivat rennosti läppärin ääressä meikatessa & katsellessa The Big Bang Theoryn neljättä kautta. (Ja jätetään huomioimatta avoinna oleva Facebook :D )


Ystävänpäivänä kävin häiriköimässä Fiuria U6 -kaupalla ( http://www.uusix.fi/ ) ja sain houkuteltua tytön kaupungille miun seuraksi ^___^ Shoppailtiin ja käytiin kahvittelemassa On the Rocksissa, jossa ihana baarimikko ei laskuttanut meitä juomistamme (kahvi+tee) ♥ Totesi vain, että myö ollaan tylsiä, kun tuollaisia tilattiin :D

Onpas miulla taas ilmeet o.O

------

Keskiviikko menikin jännittäessä illan keikkaa! En sitten millään saanut meikkejä onnistumaan, eikä tukkakaan tahtonut olla hyvin -.-' Mutta se ei menoa haitannut.Pussy -paita on ostettu edelliseltä Rammsteinin Suomen keikalta. Selässä lukee "Just a little bitch". Sopii siis miulle ;) Kaula-aukkoa olen itse saksinut hieman isommaksi. (Kiitos paniikkihäiriön liian kireät kaula-aukot saattavat aiheuttaa ahdistusta ja jopa paniikkikohtauksen tietyissä olosuhteissa.) Muoviluinen korsetti on Morticiasta.


Ensimmäistä kertaa miulla oli istumapaikka areena keikalle, jossa olisi mahdollisuus myös seisomapaikkaan permannolla. Mutta eipä tarvinnut pelätä, että eteen olisi ängennyt 2 metrinen hujoppi.


Illan aloitti Deathstars (kappaleella Blitzkrieg) ♥


Iho meni ihan kananlihalle, kun Rammsteinin pojat astelivat lavalle yleisön yli katosta laskettua siltaa pitki!

Huom. Suomen lippu!!


Mein Teilin aikana Till taas grillasi liekinheittimellä padassa ollutta Flakea.

 Riedel kävi yleisösurffaamassa.

Bück dichin aikana Till runkkaili tekopenistä lavalla ja suihkutteli siitä vettä yleisöön.
Klassikko ♥


Kiljuin kuin pikkutyttö Apocalyptican noustessa lavalle soittamaan Mein Herz brenntin Rammsteinin kanssa. Kuulosti aivan uskomattoman hyvältä!!

"Gott weiß ich will kein Engel sein"

Ja Pussyn aikana Till ajeli ison vaaleanpunaisen tykin kanssa edestakaisin lavan edustaa. Ja tietenkin tykki sylki saippuavaahtoa..


Soittolista:

Sonne
Wollt ihr dass Bett in Flammen sehen
Keine Lust
Sehnsucht
Asche zu Asche
Feuer frei!
Mutter
Mein Teil
Du riechst so gut
Links 2 3 4
Du hast
Haifisch
Bück dich
Mann gegen Mann
Ohne dich
---
Mein Herz brennt
America
Ihc will
---
Engel
Pussy

1 kommentti:

  1. Kuvat shoppailuistani lisään toiste :) Ei meinannut aika riittää lisäämään tätäkään. Ja myöhemmin voin sitten myös valaista mihin kaikki aika on mennyt..

    VastaaPoista