4. joulukuuta 2012

Halloween

Kirjoitetaan nyt Halloweenkin samaan syssyyn, kun on innostus päällä. Tai ei siitä ole paljoa kerrottavaa, kiitos Hennan ja tequilan. Ja vodkan. Ja liköörin.

Abby
Miulla oli ihan hirveä vaatekriisi. Osa vaatteistani on edelleen äitini luona n.30km päässä ja tämä aiheuttaa miulle harmaita hiuksia tuon tuosta. Kävin ennen Halloweeniä kyllä hieman penkomassa vaatteita äidiltäni, mutten kuitenkaan ottanut niitä tarpeeksi mukaan. Ja koska rahatilanne oli tuolloin todella huono, niin en voinut mitään uuttakaan ostaa. Ensin meinasin olla NCIS:in Abby, mutta koska olin vasta muutama vuosi sitten Abby, niin en vielä viitsinyt kierrättää tuota ideaa. Ja tällä kertaa olisin halunnut peruukin saparoilla. Viimeeksi miulla oli musta peruukki leteillä, joita Abbyllä harvemmin näkee. Seuraava ideani oli goottilolita, mutta koska tähän asuun sopiva paita on edelleen äidilläni, niin sai sekin idea jäädä. Ja tätä kriisiä kävin siis itse juhlapäivänä, kun olisi pitänyt valmistautua bileisiin lähtöön. Onneksi osaan hoitaa asiat ajoissa! Kun en hätäpäissäni muutakaan keksinyt, niin päätin olla cybergootti. Eli oma itseni klubi-iltana :D Hieman pakkelia naamaan, LipServiceä & Queen of Darknessia päälle, pari klipsiraitaa, feikkiotsatukka, cyberloxit & gogglesit päähän. Ja eikun menoksi!
Ja heti saavuttuani Hennan kutsusta bileisiin, niin eteen törkätään tequilashotti. En saanut ottaa edes kenkiä pois, ennen kuin annosmitassa ollut shotti oli juotu. Ja siitä se sitten alkoikin. Oli ohjelmaa, jonka ansiosta sai juoda enemmän kuin tarpeeksi. Ja paras puku kilpailussa sijotuin toiseksi ja siitä hyvästä sain viinaksia kotiinkin. Koristavat miun viinakaappia, kun en viittynyt palkintoja juoda :) Tuli myös tanssittua, laulettua ja juotua viinaa lääkeruiskusta. Ja tietysti kaikkiin kotibileisiin sisältyy hieman draamaa, kuten tuohonkin iltaan. Naurattaa edelleen, kun yksi tyttö (ei emäntä/kämpän omistaja) meinasi soittaa poliisit yhden pojista sammuttua vessaan. "Pitäiskö soittaa poliisit? Tai taxi?" Voi jestas myö hajoiltiin tuolle. Ihan kuin ei olisi ennen nähnyt kenenkään sammuvan kesken iltaa. Ja pienten unien jälkeen taisi tuo poika päästä ihan itse ylös sieltä lattialta..
Kovasti olin suunnitellut lähteväni keskustaan jatkoille, mutta enhän mie keskustaan asti ikinä päässyt, vaan aamuyöstä hurautin taxilla kotiin, missä mies oli vallannut koko sängyn oman baarireissunsa jälkeen. Hetken sain miestä töniä, ennen kuin itsekin pääsin peiton alle. Ja kuten arvata saattaa, niin seuraavana päivänä oli tukka kipeä ja olo heikko. Kiitos tequila, kiitos.


Harmi, ettei miulla ole tuosta illasta enempää kuvia, mutta on tuossa nyt pari mistä näkee hieman miun asua :)

Ja illan emäntä

Sisar hento valkoinen oli saanut tekoverta päällensä ja laastarin silmäkulmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti