27. marraskuuta 2012

Protectorate @ Infektio 20.10.2012

En valitettavasti saanut tuota lauantaita vapaaksi, joten pääsimme poikien kanssa lähtemään kohti Helsinkiä vasta miun päästyä töistä. Samaan autoon meitä änkesi mie, Timo ja bändin pojat Kalle ja Lasse. Onneksi iPad ja muut bändikamat eivät vieneet paljoa tilaa, niin autossa mahtui olemaankin. Toista oli, kun muutama vuosi sitten menin Hornan poikien kyydissä Tampereelta Nummirockiin. Tai eihän siinäkään autossa ollut miun lisäksi kuin kolme miestä (ja itsekin olin silloin hoikempi), mutta autoon oli sullottu osa rummuista ym..

Taukoja ei pahemmin ehditty pitämään, kun oltiin muutenkin myöhässä aikatauluista, joten matka Lappeenrannasta Helsinkiin hujahti suht nopeasti.

It's raining men! @ Utti

Perillä pojat kävivät laittamassa kamat kuntoon ja vetivät soundcheckin miun meikatessa autossa. En ollut kotona kerennyt kuin pakkaamaan ja sitten mentiinkiin. Ja paikallaan olevassa autossa meikkaaminen on huomattavasti helpompaa kuin liikkuvassa.
Kun kamat olivat kunnossa, niin suunnattiin poikien hotellille hieman aloittelemaan tai siis pojat aloittelivat ja mie strassasin naama- ja tukkakriisin kanssa.

Ja yritä siinä nyt laittautua, kun loxit pöllittiin :D Eli jos olette ikinä miettineet mitä muusikot tekevät ennen keikkaa, niin tässä näette:


 Pienten neuvottelujen jälkeen päätimme kävellä Eerikinkadulta klubille, mikä miun mielestä oli erittäin huono idea, koska taivas heitti koko matkan vettä niskaan, eikä tietenkään kenelläkään ollut sateenvarjoa. Eihän miehiä haitannut, mutta itse saatoin olla hieman näreissäni. Onneksi meikit kuitenkin pysyivät naamassa ja päästiin Darkside'ille kymmenen jälkeen.

Ja kiitos vielä ihanalle Juhalle, joka oli laittanut miun nimen listaan kiitokseksi, kun oli saanut käyttää miun ottamaa kuvaa Protectoraten esittelyssä (anytime ♥).

 Ja on ne cyberloxit jänniä.
Kiitos vaan Erja ja Jaakko :D

Illan soittojärjestys oli:

20.00 VoyVod
21.20 emanon
22.40 Saiico
00.00 Protectorate (Live)
00.30 emanon
01.30 VoyVod
02.30 Saiico

Sopivasti kerkesin paikalle päästyä hieman tanssahtamaan emanonin tahdittamana.
Ja jos kiinnostaa, niin linkin takaa voi käydä vilkaisemassa mitä illan aikana soitettiin :)

Ennen poikien keikkaa tuli moikattua kavereita ja tuttuja joita ei ollut nähnyt pitkiin aikoihin, joten tanssiminen jäi hieman vähemmälle. Ja miehetkin hylkäsin julmasti hetkeksi.

Kuvien laatu ei päätä huimaa, mutta suurin osa onkin kännykällä kuvattuja.
Ihan vain koska Instagram

Keikka meni hyvin, mitä nyt pojilla oli taas hieman teknisiä ongelmia, eikä Kallen mikki tahtonut kuulua. Ja itse taisin keskittyä enemmän kuvaamiseen kuin fiilistelyyn :D

Mutta keikka meni hyvin ja pojilla oli ehkä enemmän fiilistä tällä kertaa. Innolla odotellaan seuraavaa, jos silloin toimisi laitteetkin moitteettomasti, niin se ei pääsisi latistamaan alkua.


Ja vielä toinen setillinen emanonia. Mikä sekin jäi miun osalta vajaaksi, kun piti lähteä kohti Laajasaloa ja kaverin sohvaa, miehekkeen kanssa. Olisin kyllä itse halunnut vielä jäädä, mutta pakkohan se oli päästää Timo nukkumaan, kun toinen oli ihan sippi.

Onnistuttiin saamaan ensimmäinen kinakin aikaiseksi miehen kanssa :D Minä kun menin sanomaan tupakkapaikalla, että en ole muuttamassa takaisin Helsinkiin tuon miehekkeen takia, niin toinen ymmärsi, että olen vain hänen takiaan Leprassa ja haluaisin takaisin Stadiin. Noh, faktahan on, että Timon takia täällä olen. En minkään muun. Mutta! Kyllä mie täällä ihan omasta tahdostani olen. Enkä tiedä haluaisinko enää edes Helsinkiin. Mielummin ehkä Tampereelle tai Jyväskylään. Mutta tällä hetkellä paikkakunta ei ole tärkeä, vaan se että saan vihdoinkin olla tuon miehekkeeni kanssa. Ja toivottavasti sain tämän taottua myös Timon päähän :D

Enhän mie tajunnut taaskaan ottaa itsestäni kuvia, mutta onneksi muut olivat napanneet miusta kuvia. Eikä tarvitsekaan olla tuon tarkempia kuvia, kun jo tuossakin näkyy, miten naama kiiltää ja otsa valuu tanssimisen jäljiltä.

Ja lisää A. Vanhapellon ja myös Ilari Sivillin ottamia kuvia löytyy Infektion sivuilta.

Ja jos jollekulle ei ole vielä Protectorate tuttu, niin mars kuuntelemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti