20. elokuuta 2012

Susirajan tällä puolen

Eetu sai vihdoinkin heinäkuussa kerättyä rohkeutensa ja käväsi reilu viikonlopun visiitillä Leprassa. Ensimmäisen visiittinsä (missä en ollut mukana) jälkeen herra nimittäin vannoi, ettei kävisi enää ikinä Lappeenrannassa (raasu oli kavereidensa kännikuskina). Mutta ihmeitä tapahtuu! Koska mie muutin tänne :D Ja koska Eetulla on täällä muitakin kavereita (mm. eräs kaunis bloggaaja). Hennan kanssa pyöritimmekin Eetua ympäri Lepraa ja esittelimme "nähtävyyksiä".

LinnoitusHiekkalinnaSatama

 Vety vs. stadilainen
 Herra luuli pitkään, että yritämme syöttää hänelle kalaa (josta ei pidä), kun ilmoitimme, että nyt on pakko kokeilla vetyä. Ja hyvinhän lepran herkut upposi stadilaiseen :)

 Apinat


Missä mein päiväkaljalla oltaessa tultiin kysymään (vanhempi naishenkilö), että ollaanko (minä ja Eetu) häämatkalla :D Ollaan kuulemma sen näköisiä. Ja ihan normaalisti istuttiin pöydässä jutellen. Saatiin kyllä hyvät naurut. Kuka tulisi Lepraan häämatkalle?! Ja Apinaan :D Aika surullista, jos miulta kysytään.

House of Barsin herkutNorppa

Älp älp.

Norpan valloitus


Ja pitihän sitä hieman kääliöidä kameralle.
Miun ja Eetun kääliöinneistä saisi jo kollaasin..

Lautapelit olivat kovassa huudossa visiitin aikana. Pelasimme Aliasta, Trivial pursuitia sekä Disney & Pixar Trivial pursuit minipeliä.
Ja miun kannalta reissun kohokohtia oli hyvän seuran lisäksi Eetun kokkaukset! Miulle ei oltukaan tehty ikuisuuksiin ruokaa. Ja Eetu on tunnetusti loistava kokki!
Aika vierähtikin nopeasti ja kohta olikin jo herran aika lähteä takaisin Helsinkiin. Melkein teki mieli ängetä mukaan, sillä olen ollut hävettävän vähän Helsingissä muutettuani Lepraan. Ja etenkin, kun kevät ja kesä ovat olleet ..noh.. hieman vuoristorataa. Mutta eiköhän tuo tilanne korjaannu, kunhan saan ajokortin :) Jos siis saan.

Om nom nom.

1 kommentti:

  1. Ja koska olen laiska, enkä jaksa korjata tekstiin, niin mainittakoon tässä, että..

    Eetu pääsi tutustumaan paikallisiin varhaisteineihin miun ja Kiran seurassa. Mein piti mennä leikkipuistoon, mutta ne kutaleet olivat vallanneet sen, joten mentiin kummastelemaan, että mitäs kakaroita siellä. Ihme porukkaa olivat kyllä :D

    Käytiin myös kattelemassa muutama bändi Apinoissa.

    VastaaPoista