5. kesäkuuta 2012

Perjantai part 2, lauantai & sunnuntai

Ja kun vaatteet oli vaihdettu ja uusi meikki saatu naamaan, niin hipsin kaverin tykö nauttimaan poikien ja tyttöjen kanssa alkoholia.


Näin komeita ja muotitietoisia poikia oli paikalla :D

This is what happens when you get drunk.. Butch!
 Kiitokset vain Timolle flanellipaidan ja rekkalippiksen lainasta! :D
Ja kaikki lähti tosiaan siitä, kun kerroin nähneeni salilla tytön, joka näytti stereotyyppiseltä lesbolta (enkä tarkoita tätä mitenkään huonolla tavalla!). Veikkasin, että hänellä on varmaan flanellipaita ja rekkalippis kotona. Ja seuraavassa hetkessä huomasin olevani pukemassa tälläistä asukokonaisuutta päälleni :D Baariin lähtiessä palasin kuitenkin omaan tyyliini.


Käytiin kuuntelemassa hieman punkkia Apinassa."Muista markkina-arvosi."

Harmi etten tajunnut ottaa enempää kuvia illan aikana :( Olin niin innoissani, kun näin ystävääni Tanelia monen kuukauden jälkeen ja muutenkin seura oli mitä parhainta ja meno loistavaa! ♥ Apinasta siirryin Eevan, Tanelin & Timon kanssa vielä yökerhoon jatkamaan. Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa tanssimaan! Ja sain tanssittaa kumpaakin miestä illan aikana :P Illan viimeinen hidas hieman yllätti, sillä se oli Metallican Nothing else matters. Ja pakkohan se oli käydä tanssimassa.Ihanainen Eeva toimi taas kuskina ja heitti meidät pilkun jälkeen vielä jatkamaan. Ja jotenkin se aika katosi ja hipsin vasta kuuden aikaa aamulla kotiin. Onneksi ei ollut pitkä matka kotiin :D

Ja meikkejä pestessäni huomasin jotain mielenkiintoista..


Näin saattaa käydä, kun ystävä harrastaa vapaaottelua ja päättää opettaa kuristusotteita.. Tai jotain myö riehuttiin :D

******

Tänä vuonna tulee useampi elokuva, jota odottaa kuukausi tolkulla ja lauantaina käytiin katsomassa yksi niistä.

Prometheus 3D

Kuva: http://www.moviedeskback.com/wp-content/uploads/2012/03/Prometheus-by-Ridley-Scott-Wallpapers-7.jpg


 Onneksi kukaan ei nähnyt, kun kuvasin elokuvateatterin vessan laattoja. Olisin saattanut vaikuttaa hieman oudolta :D Mutta tuo väri on aivan mieletön! Haluan tälläiset meinkin kylppäriin!Leffaseurani.


Ei voi kuin näyttää fiksulta 3D -lasit päässä.Jotain häikkää oli, kun eivät meinanneet saada elokuvaa pyörimään. Ensin oli toinen puoli punainen ja sen jälkeen 3D ei toiminut, vaan näytti lasit päässä samalta kuin ilman laseja. Mutta koneiden buuttauksen jälkeen leffa pääsi alkamaan n.15min myöhässä.

Oli kyllä hyvä pätkä! En odottanut liikoja, joten en myöskään pettynyt. Hieman liian lyhkäseltähän tuo tuntui. Toivottvasti DVD:llä on sitten paljon poistettuja kohtauksia ja extroja!
Visuaalisesti kaunis. Maisemat oli tehty hyvin ja toimivasti. Hahmojen kohtalot hieman arvattavia, mutta niinhän ne usein.. En kerro sen enempää ettei kukaan spoilaannu :D Menkää katsomaan se!

Lauantaihin sisältyi myös..
saunavuoro ♥
autolla ajelua ympäri kaupunkia
kaupungin valojen tuijottelua
mukavaa juttelua
hyvää ja piristävää seuraa
yksille lähtö, mikä jopa jäi yhteen
hyvää musiikkia (mm. Katatonia & Assemblage 23)

******

Aamu
Sunnuntai meni sitten rauhaisammin. Keskustassakin pyörähdin vain kahvittelemassa Saanan ♥ ja tämän (tukkajumala) miehekkeen kanssa.
Saanasta on tullut vuosien varrella miulle erittäin tärkeä. Ei pelkästään, että hän osaa kuunnella ja neuvoa tai hänen suloisuutensa takia. Miulla on vain ihan muutama ihminen kenelle pystyn ja uskallan puhua suoraan. Ja Saana on yksi niistä. Onhan miulla tietysti myös Mirka ja Taneli. Tulee liian harvoin kerrottua kuinka paljon läheiset ihmiset miulle merkitsevät. Jotenkin sitä vain luottaa, että he tietävät. Ja ehkä he tietävätkin. Ehkä eivät ole varmoja.


Pallo ihasteli miun kanssa lähes täyttäkuuta, mikä näyttäytyi yllättävän kirkkaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti